Video Animationer

E-mail Liste Marketing Software

Er du i e-mail-liste marketing? Har du en gammel e-mail-liste, som du ønsker, at du kunne sende og få store overskud? ListJanitor software kan få dig en ren e-mail liste og styrer det så godt, alt du er tilbage at gøre, er bank stort med en liste, som aldrig før!

Hvis du vil bruge SMTP til at e-maile dine lister, er dette den bedste tilgængelige software. En masse internet marketingfolk har brugt dette med deres konto.

Se demoen her først: >> ListJanitor

Dette er den mest kraftfulde desktopbaserede email liste marketing software, der vil øge din e-mail levering og marketing overskud. Softwaren renser alle dårlige og inaktive e-mails ud af din liste, får dig høj leveringshastighed, høje abonnementer og svar. Det søger efter ugyldig, duplikat og e-mail-afvisning.

Denne e-mail-liste markedsføringssoftware har også multilingual support funktion – grænsefladen er tilgængelig på engelsk, spansk, tysk og portugisisk.

Men det er ikke alt! Her er et par af de andre funktioner, der kan hjælpe dig med at afgøre, om din e-mailmarkedsføringsstrategi har brug for disse kraftfulde funktioner.

– Importer enhver e-mail liste og ryd det om et par sekunder.

– Fjerner ugyldige adresser, rolleadresser, spamfælder osv. Fra dine lister.

– Fungerer med CSV’er eller en simpel liste over e-mailadresser.

– Avancerede listehåndtering og analysefunktioner hjælper dig med at få mest muligt ud af din liste.

– Skal have, hvis du vil importere dine lister til en autoresponder (Autoresponders importerer ikke urene lister).

Duplicate og ugyldige e-mails, spam-adresser og dårlige leveringsfrekvenser vil være en fortid med denne e-mail-liste marketing software

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video Animationer