YouTube Playlist Marketing

YouTube Playlist Marketing

Jeg er sikker på, at du ikke vidste om denne måde for at få YouTube-trafik. Denne utrolige software lancerer ny YouTube-trafikkilde. YouTube er virkelig stort, og markedsførere har gjort så meget arbejde på YouTube, at der ikke er plads til at finde et nyt markedsførings gennembrud.

Du skal være opmærksom på, fordi jeg skal fortælle dig noget, der aldrig har været gjort på YouTube før. Dette er verdens første YouTube-playliste-markedsføringssoftware, der åbner en 100% ny trafikkilde for dig fra afspilningslister.

Se den komplette anmeldelse af denne nye video marketing software her: PlayTraffic

Afspilningslister er førsteklasses borgere på YouTube. De findes i YouTube-søgeresultater, og du kan endda filtrere og få afspilningslister alene. Millioner af seere kigger efter spillelister hver dag. Så hvordan kan du bruge det til din fordel?

Du skal bare oprette spillelister, der målretter mod dine nøgleord og sætte dine videoer øverst i det. Enkel, men det er meget effektivt.

Hvis du gør det manuelt, vil det tage for meget tid at gøre dette, og det er ikke det værd. Så gør det ikke manuelt, du kan bruge Playtraffic til at gøre hele processen latterligt enkel.

– Find tonsvis af søgeord til brug som playlist titler i din niche
– Tilføj dine kanalvideoer og find andre videoer fra YouTube
– Opret afspilningslister og offentliggør dem øjeblikkeligt eller planlæg dem på YouTube

Alle ovenstående opgaver udføres fra YouTube-playlistens markedsføringssoftware!

Vigtigt: Dette er en software plus træning combo. Det er en kraftfuld software fra en professionel YouTube-video marketingmedarbejder, og den kommer med en omfattende video træning, der viser dig, hvordan du gør YouTube-spilleliste markedsføring for maksimal trafik effektivt. Det er ligesom ikke kun at få softwareværktøjet, men også køreplanen.

PlayTraffic – YouTube Traffic Software

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YouTube Playlist Marketing